OPEN ATELIER bij voorheen BLINCKERS
Kaart wordt geladen...

Datum/Tijd
Date(s) - 30/09/2017 - 01/10/2017
13:00 - 18:00

Locatie
Blinckers

Categorieën


Beste Kunstliefhebber,

CAKtwo, het kunstenaarscollectief van Berend Wijers, Peter Rijke en Marina Pronk houdt u graag op de hoogte van haar activiteiten!

Van juni t/m september zet Atelier voorheen Blinckers opnieuw haar deuren open. Elke zaterdag en zondag van 13 u tot 18 u bent u van harte welkom!

Graag nodigen wij u uit voor de volgende expositie: tot en met 18 juni exposeren Marion Albers, Gemma Distelbrink, Mireille Schermer en Garrie Oomkens met aardse tinten en vrolijke kleuren.

Dat de kunstenaars die ook atelier houden in voorheen Blinckers zich laten inspireren door zee en duinen, wordt duidelijk in deze expositie. Aardse tinten in kleikunst, vissen van beschilderd drijfhout, vrolijk gekleurde beelden en grote zeezichten vullen de ruimte in een verrassende expositie op de begane grond van Atelier voorheen Blinckers.

Boven tonen de leden van CAKtwo individueel en gezamenlijk werk. Naast beeldhouwwerk van Berend Wijers en Peter Rijke exposeert Marina Pronk ook beelden en macro-natuuropnames onder de titel Goedemorgen!
CAKtwo toont enkele installaties en een film van de totstandkoming en tewaterlating van hun recente installatie WATERJUFFER.
Wilt u deze zomer exposeren bij Atelier voorheen Blinckers dan horen wij dat graag!

 

 

 

ZOMEREXPO 2017

WATERJUFFER is onderdeel van ZomerExpo 2017 en staat van 24 mei t/m 20 augustus 2017 in de slotgracht bij Museum de Fundatie, locatie Kasteel het Nijenhuis ’t Nijenhuis 10 in Heino/Wijhe

Mocht u in de gelegenheid zijn voor een reisje naar Zwolle dan is zowel de expositie in de Fundatie als locatie Kasteel het Nijenhuis een echte aanrader!

Op 1 juli a.s. tijdens ‘tref de kunstenaar’ zijn wij of is een deel van ons, aanwezig in de beeldentuin van Kasteel het Nijenhuis.

PUBLIEKSPRIJS

Mocht u niet in de gelegenheid zijn om af te reizen naar Overijsel dan kunt u de volledige collectie van ZomerExpo Water 2017 bekijken op de website www.zomerexpo.nl. Wij hopen op uw stem voor de publieksprijs.

Graag tot ziens!

Hartelijke groet CAKtwo (Peter Rijke, Berend Wijers, Marina Pronk)
Atelier vh Blinckers
Zeeweg 45, 1901 NZ Castricum

 

Tel: 06-29493151
Email: mail@caktwo.nl
Website: www.caktwo.nl
FB: https://www.facebook.com/CAKtwo

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *